Veel gestelde vragen | Verklarende termen | Algemene voorwaarden

De nieuwe man achter Albafloors

Bruggeling Jan Hillewaert (47) heeft de aandelen van Albafloors bvba overgenomen.

Hillewaert is master in de toegepaste economische wetenschappen en accounting en tevens eigenaar van het Brugs consultancy kantoor Acquis en van Bunkers Dagreda, een gasoliebunkerbedrijf uit Zeebrugge, dat met eigen schepen brandstof levert aan schepen van klanten zoals Dredging International (DEME), UECC en Smit (Tugs).
Albafloors uit Erpe-Mere is één van de belangrijkste invoerders en afwerkingsfirma's van samengesteld eiken parket en massief parket in België.
De firma bestaat 40 jaar en was oorspronkelijk fabrikant van tekenborden voor architecten. Die activiteit bestaat nog altijd en wordt nu verkocht voor export naar New York.
Albafloors verkoopt voornamelijk parket aan bouw en renovatie firma's, maar ook aan projectontwikkelaars en levert eveneens voor de markten in Parijs, Londen en Praag. Het is dus één van de grotere spelers in België.
Service en kwaliteit zijn van het grootste belang en daar zorgen we voor.
Het potentieel is groot, zowel in België als in het buitenland, omdat de firma commercieel beter kan uitgebaat worden en over kwaliteitsvolle produkten en een breed gamma beschikt.
Bovendien is er een voorraadbeleid dat snelle en flexibele afwerkingen en leveringen verzekert.
Dit laatste is een grote troef!
Albafloors exporteert naar de VS, Frankrijk, Nederland, Groot-Brittannië en Tsjechië.